Home -> Sensoren -> PlayBall – PLAYWORK

PlayBall -PLAYWORK

Bron: https://www.playwork.me/

Bron: https://youtu.be/lOxDyq03PQ0

De PlayBall van PLAYWORK heeft als doel om kracht-, coördinatie- en stabiliteitsoefeningen leuker en uitdagender te maken. De PlayBall van PLAYWORK heeft als doel om de kracht, coördinatie en de uitvoering van oefeningen te meten en te monitoren.

Doelen

  • Meten 
  • Oefenen

Doelgroep

De PlayBall is bedoeld voor gebruik in de revalidatie bij klachten aan de onderste en bovenste extremiteit  

Inhoud

  • De PlayBall bestaat uit een fitness bal (diameter 17-20cm) met onder anderen druk- en bewegingssensoren, in combinatie met een besturingstablet met spellen en een dashboard om de prestaties van de patiënt te meten en te monitoren. 

Kosten

Onbekend. 

Op aanvraag wordt een prijsindicatie of een vrijblijvende offerte gegeven.  

Meer informatie kunt u vinden op https://www.playwork.me/portfolio 

Koppeling met elektronische patiënten dossiers (EPD's)

Er is geen koppeling met een fysiotherapeutisch EPD.

Vereisten besturingssystemen

N.v.t.

Taal

Engels

Onderzoeksresultaten

Er zijn géén peer reviewed onderzoeken beschikbaar over de effectiviteit, het gebruikersgemak, de betrouwbaarheid en de validiteit van de PlayBall 

Meer informatie

Laatst gewijzigd op:

Reviews

Voor deze technologie zijn nog geen reviews beschikbaar.

Uitgelichte technologieën

Beweegwereld

Beweegwereld
Beweegwereld is een portaal voor alle online communicatie tussen therapeut en cliënt (kind). Veilig, vrolijk en vertrouwd.

Beweegzorgonline.nl 

Beweegzorgonline.nl 
Beweegzorgonline is een platform dat je helpt zelfstandig je klachten op te lossen. Op de website staan specifieke oefeningen en informatie per klacht.

Fysiozelfcheck

Fysiozelfcheck
De fysiozelfcheck is een app waarin de patiënt erachter kan komen of hij/zij zelfstandig oefeningen kan doen of het beter contact op kan nemen met de fysiotherapeut.

Bekijk het overzicht van de technologieën

Beweegtech.nl helpt jou als fysiotherapeut of oefentherapeut om voor jouw patiënt te inventariseren of er beweegzorgtechnologie is die jouw behandeling kan ondersteunen. Je kunt zoeken op een specifiek doel, doelgroep of type technologie en ziet vervolgens welke mogelijkheden er zijn. Op basis van de eigenschappen van de technologie bepaal jij of de technologie aansluit bij jouw patiënt: de juiste technologie bij de juiste patiënt!

BeweegTech is mede mogelijk gemaakt door