Home -> Mobiele applicaties -> Pinktrainer

Pinktrainer

Bron: https://www.pinktrainer.nl/index.html

Bron: https://youtu.be/P0A1YLW3LSM

Pinktrainer heeft als doel om mensen met borst-, long-, darm- of prostaatkanker voor, tijdens en na de medische behandeling te ondersteunen op het vlak van voeding en trainen Pinktrainer heeft als doel om mensen met borst-, long-, darm- of prostaatkanker te voorzien van juiste informatie over voeding Pinktrainer heeft als doel om mensen met borst-, long-, darm- of prostaatkanker helpen met het doen van oefeningen Pinktrainer heeft als doel om mensen met borst-, long-, darm- of prostaatkanker na hun behandeling te blijven ondersteunen bij het volgen van een gezonde leefstijl.

Doelen

  • Informeren 
  • Oefenen 
  • Gezonde leefstijl stimuleren 
  • Coachen op afstand

Doelgroep

Pinktrainer is bedoeld voor gebruik bij mensen met borst-, long-, darm- of prostaatkanker die door eerstelijns fysiotherapeuten geholpen worden of in het ziekenhuis behandeld worden.  

Inhoud

  • Pinktrainer bestaat uit een mobiele applicatie voor de patiënt en een dashboard voor het medische team waaronder de fysiotherapeut 
  • De mobiele applicatie voor de patiënt bestaat uit een trainingsmodule en een voedingsmodule met informatie en oefeningen die door de behandelaar aan te passen is aan de persoonlijke situatie van de patiënt 
  • Met de beweegmodule in het dashboard kan de fysiotherapeut een gepersonaliseerd oefen- en beweegplan opstellen, de voortgang van de patiënt tijdens de gehele behandeling (voor, tijdens en na de medische behandeling) monitoren, oefeningen voorschrijven met behulp van tekst en video ondersteuning, geven van feedback op oefeningen 
  • Met de voedingsmodule kan de behandelaar de benodigde calorie-inname berekenen, de ontwikkeling van lichaamsgewicht en andere lichaamsmetingen monitoren 

Kosten

Onbekend. 

 

Op aanvraag wordt een prijsindicatie of een vrijblijvende offerte gegeven.  

 

Meer informatie kunt u vinden op https://www.pinktrainer.nl/page4.html  

Koppeling met elektronische patiënten dossiers (EPD's)

Nee

Vereisten besturingssystemen

Zowel beschikbaar voor iOS als Android systemen. 

 

Apple App Store link: https://apps.apple.com/nl/app/pinktrainer/id1522872546  

 

Google Play Store link: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.pinktrainer.app&gl=NL  

 

Taal

Pinktrainer is beschikbaar in het Nederlands. 

Onderzoeksresultaten

Er zijn nog geen peer reviewed artikelen gepubliceerd over het gebruikersgemak, de betrouwbaarheid, de validiteit en de effectiviteit van Pinktrainer in wetenschappelijke tijdschriften.  

Meer informatie

Laatst gewijzigd op:

Reviews

Voor deze technologie zijn nog geen reviews beschikbaar.

Uitgelichte technologieën

Muscles & Kinesiology, Visible Body 

mobiele_applicatie
Muscles & Kinesology is onderdeel van de Visible body waarmee je de anatomie en kinesiologie van het lichaam kan bestuderen.

Kinesiology Taping Guide

mobiele_applicatie
De kinesiologie taping guide is een app waar stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je kinesiotape kan aanleggen.

Achy Penguin

mobiele_applicatie
Achy Penguin biedt een laagdrempelige manier voor kinderen om hun pijn te lokaliseren, te kwantificeren en zich gemachtigd te voelen om iets aan hun pijn te doen.

Bekijk het overzicht van de technologieën

Beweegtech.nl helpt jou als fysiotherapeut of oefentherapeut om voor jouw patiënt te inventariseren of er beweegzorgtechnologie is die jouw behandeling kan ondersteunen. Je kunt zoeken op een specifiek doel, doelgroep of type technologie en ziet vervolgens welke mogelijkheden er zijn. Op basis van de eigenschappen van de technologie bepaal jij of de technologie aansluit bij jouw patiënt: de juiste technologie bij de juiste patiënt!

BeweegTech is mede mogelijk gemaakt door