Nieuw: nu ook filteren op beweegzorgtechnologie bij orofaciale klachten

Door: Corelien Kloek

Specifiek voor fysiotherapeuten die zich bezig houden met orofaciale klachten hebben we een filter toegevoegd om gericht te zoeken naar technologie die ingezet kan worden bij deze doelgroep. Ook zijn er nieuwe apps toegevoegd aan onze database, zoals apps die kunnen ondersteunen bij bruxisme en tinnitus klachten.

Deze aanpassingen zijn mede mogelijk gemaakt door één van de afstudeerders die afgelopen maanden betrokken is geweest bij Beweegtech. Saxion-student Nina Lansink Rogerink heeft onderzoek gedaan naar de bruikbaarheid en kwaliteit van beweegzorgtechnologie binnen de orofaciale fysiotherapie. Ben je benieuwd naar Nina’s favoriete beweegzorgtechnologieën op dit gebied? Bekijk dan het filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=EcGZ-jjGQJY

Bij Beweegtech streven we ernaar om zo veel mogelijk studenten te laten participeren in het onderhoud en de doorontwikkeling. Dat kunnen studenten van de Hogeschool Utrecht zijn, maar ook van andere hogescholen. Ben jij student en lijkt het je leuk om een opdracht te doen bij Beweegtech?
Neem dan contact met ons op!