Over BeweegTech

Het informatieve e-platform Beweegtech.nl is een initiatief van het Lectoraat Innovatie van Beweegzorg van de Hogeschool Utrecht en maakt onderdeel uit van het Fysio Future Lab.

Met Beweegtech.nl streven we ernaar om fysiotherapeuten en oefentherapeuten te faciliteren in het aanbieden van de juiste beweegzorgtechnologie bij de juiste patiënt. Door te zoeken op het doel, de doelgroep of een type technologie wordt er een overzicht geboden van beschikbare technologieën, de eigenschappen hiervan en de kwaliteit. Onder Tools worden bovendien diverse handvaten geboden om beweegzorgtechnologie te implementeren in de dagelijkse praktijk.

Beweegtech.nl is een onafhankelijke website die gefinancierd wordt door de Hogeschool Utrecht, Het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapeuten (KNGF), Keurmerk Fysiotherapie en de Vereniging voor Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM). Daarnaast werken we samen met studenten en docenten van vrijwel alle hogescholen in Nederland. Met elkaar creëren we zo een platform voor elkaar!

Benieuwd naar het Fysio Future Lab?

Cindy Veenhof

Inhoudelijk adviseur

Corelien Kloek

Projectleider

Dorien van Ginsel

Docent-onderzoeker

Lieke-Beer1

Lieke Beer

Docent-onderzoeker

Sander van de Hoef

Docent-onderzoeker

Mark van Tilburg

Docent-onderzoeker