Implementeren van beweegzorgtechnologie

Om jou als beweegzorgprofessional te ondersteunen bij de implementatie van beweegzorgtechnologie in de dagelijkse praktijk, bieden we hierbij een overzicht van handige websites en hulpmiddelen.

Meten met eHealth

Deze wegwijzer helpt u als zorgprofessional op weg bij al uw vragen over het vinden, kiezen, gebruiken en implementeren van eHealth meettoepassingen.

Vilans app check

Met de Vilans Appcheck kun je zelf beoordelen of de zorg-app die je wilt gebruiken veilig is.

Wearable vergelijker

Op de website van Healthy Chronos staat een wearable vergelijker waarbij meerdere merken en modellen van wearables met elkaar worden vergeleken.

Keuzehulp privacy videobellen

De Keuzehulp privacy videobellen van de Autoriteit Persoonsgegevens biedt een overzicht van veelgebruikte videobel-apps en hun privacyaspecten.

HU Checklist Blended Fysiotherapie

De checklist helpt om in kaart te brengen of de patiƫnt geschikt is voor blended fysiotherapie, en zo ja, wat een passende hoeveelheid fysiotherapeutische begeleiding is naast de digitale toepassing.

KNMG Medische App Checker

Deze medische App Checker biedt kaders voor het gericht zoeken naar medische apps, het beoordelen van de betrouwbaarheid, kwaliteit, privacy en beveiliging.

Handreiking e-health implementatie

De website Zorg voor innoveren biedt een praktische handreiking ten aanzien van visie en strategie, planvorming, ontwikkeling, uitvoering en evaluatie en opschaling.