Pro Metronome

Met behulp van deze app kan je een aantal beats per minuut instellen. Dit kan handig zijn in de revalidatie van de neurologische patient. Bijvoorbeeld bij mensen met de ziekte van Parkinson .

Continue reading

Untire app

De Untire app is bedoeld voor het verminderen van vermoeidheid bij mensen met kanker en het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Continue reading

Pinktrainer

Pinktrainer heeft als doel om mensen met borst-, long-, darm- of prostaatkanker voor, tijdens en na de medische behandeling te ondersteunen op het vlak van voeding en trainen

Pinktrainer heeft als doel om mensen met borst-, long-, darm- of prostaatkanker te voorzien van juiste informatie over voeding

Pinktrainer heeft als doel om mensen met borst-, long-, darm- of prostaatkanker helpen met het doen van oefeningen

Pinktrainer heeft als doel om mensen met borst-, long-, darm- of prostaatkanker na hun behandeling te blijven ondersteunen bij het volgen van een gezonde leefstijl.

Continue reading

Atris Trainingskit

De Atris Trainingskit heeft als doel om het beweegpatroon, de hartfrequentie en de saturatie van de patiënt op afstand te kunnen monitoren en inzichtelijk te maken voor zowel patiënt als de therapeut.

De Atris Trainingskit heeft als doel om de patiënt inzicht te geven in zijn of haar fysiologische waarden vóór, tijdens en na het doen van oefeningen.

Continue reading