Home -> Platform -> Artris Trainingskit

Atris Trainingskit
De Atris Trainingskit heeft als doel om het beweegpatroon, de hartfrequentie en de saturatie van de patiënt op afstand te kunnen monitoren en inzichtelijk te maken voor zowel patiënt als de therapeut. De Atris Trainingskit heeft als doel om de patiënt inzicht te geven in zijn of haar fysiologische waarden vóór, tijdens en na het doen van oefeningen.

Doelen

  • Bewegen 
  • Oefenen 
  • Meten  
  • Coachen op afstand

Doelgroep

De Atris Trainingskit is bedoeld voor algemeen gebruik in de eerstelijns beweegzorgpraktijk, in ziekenhuizen, tijdens de (p)revalidatie, en richt zich daarnaast specifiek op gebruik bij mensen met COVID-gerelateerde klachten en longziekten.  

Inhoud

  • De Atris Trainingskit bestaat uit een mobiele applicatie, de Atris App, in combinatie met een variabel samengesteld pakket van sensoren – afhankelijk van de behoefte –, waaronder een hartslagband, de PAM-bewegingssensor, een bloeddrukmeter, en een digitale thermometer. 
  • Patiënten voeren op vaste tijdstippen hun meetgegevens in de Atris App in en krijgen op die manier inzicht hun eigen trainingsprogramma en activiteitenpatroon.  
  • Behandelaars krijgen via het Atris Dashboard inzicht in het activiteitenpatroon en de fysiologische waarden van de patiënt. Het dashbaord is zowel te benaderen via een internet browser als een dashboard-app.  

Kosten

Onbekend. 

Op aanvraag wordt een prijsindicatie of een vrijblijvende offerte gegeven.  

Meer informatie kunt u vinden op https://atris.life/bestellen 

Koppeling met elektronische patiënten dossiers (EPD's)

Ja, maar onduidelijk met welke EPD’s er een koppeling is.  

Vereisten besturingssystemen

Zowel beschikbaar voor iOS als Android systemen. 

 

Apple App Store:

https://apps.apple.com/nl/app/atrisapp/id1225573698  

 

Google Play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.peercode.atrisapp&hl=nl  

Taal

Nederlands

Onderzoeksresultaten

Er zijn (nog) geen peer reviewed artikelen gepubliceerd over het gebruikersgemak, de betrouwbaarheid, de validiteit en de effectiviteit van de Atris Trainingskit. 

Meer informatie

Laatst gewijzigd op:

Reviews

Voor deze technologie zijn nog geen reviews beschikbaar.

Uitgelichte technologieën

Muscles & Kinesiology, Visible Body 

mobiele_applicatie
Muscles & Kinesology is onderdeel van de Visible body waarmee je de anatomie en kinesiologie van het lichaam kan bestuderen.

Kinesiology Taping Guide

mobiele_applicatie
De kinesiologie taping guide is een app waar stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je kinesiotape kan aanleggen.

Achy Penguin

mobiele_applicatie
Achy Penguin biedt een laagdrempelige manier voor kinderen om hun pijn te lokaliseren, te kwantificeren en zich gemachtigd te voelen om iets aan hun pijn te doen.

Bekijk het overzicht van de technologieën

Beweegtech.nl helpt jou als fysiotherapeut of oefentherapeut om voor jouw patiënt te inventariseren of er beweegzorgtechnologie is die jouw behandeling kan ondersteunen. Je kunt zoeken op een specifiek doel, doelgroep of type technologie en ziet vervolgens welke mogelijkheden er zijn. Op basis van de eigenschappen van de technologie bepaal jij of de technologie aansluit bij jouw patiënt: de juiste technologie bij de juiste patiënt!

BeweegTech is mede mogelijk gemaakt door