Compaan

Compaan is een persoonlijke gezondheidsomgeving die het gemakkelijk maakt om te communiceren en zorg op afstand te leveren.

Met Compaan zijn verschillende metingen op afstand uit te voeren.

Continue reading

Zorgdomein

Zorgdomein is een persoonlijke gezondheidsomgeving waar zorgprofessionals met elkaar worden verbonden en met de patiënt.

Continue reading

Karify

Karify is een persoonlijke gezondheidsomgeving waarin patiënten en zorgverleners met elkaar kunnen communiceren en informatie en metingen kunnen delen.

Continue reading

Jouw Omgeving

Jouw Omgeving is een persoonlijke gezondheidsomgeving waar patiënten en zorgverleners met elkaar kunnen communiceren en informeren en zelfhulpprogramma’s uitvoeren.

Continue reading

Ivido

Ivido is een persoonlijke gezondheidsomgeving waar patiënten en zorgverleners met elkaar kunnen communiceren en informatie en metingen kunnen delen.

Continue reading

Uw Zorgonline

Uw zorg online is een persoonlijke gezondheidsomgeving waar patiënten en zorgverleners met elkaar kunnen communiceren.

Continue reading

Minddistrict

Minddistrict is een persoonlijke gezondheidsomgeving waar patiënten en zorgverleners met elkaar kunnen communiceren en informatie en metingen kunnen delen.

Continue reading

Drimpy

Drimpy is een persoonlijke gezondheidsomgeving waar patiënten, zorgverleners en haar/zijn netwerk met elkaar kunnen communiceren en informatie en metingen kunnen delen.

Continue reading

Zorgdoc

Zorgdoc is een persoonlijke gezondheidsomgeving speciaal voor medicatie. Online direct inzicht en persoonlijk contact met de zorgverlening.

Continue reading