Home -> PGO -> Compaan

Compaan

Bron: https://www.uwcompaan.nl/

Bron: https://youtu.be/g3PTMPtcfEs

Compaan is een persoonlijke gezondheidsomgeving die het gemakkelijk maakt om te communiceren en zorg op afstand te leveren. Met Compaan zijn verschillende metingen op afstand uit te voeren.

Doelen

  • Communiceren 
  • Coachen op afstand 
  • Meten

Doelgroep

Compaan is bedoeld voor gebruik bij ouderen en richt zich op het hele netwerk van de oudere persoon in kwestie, waaronder de betrokken zorgmedewerkers (fysiotherapeut, huisarts, verplegend personeel, etc.), familie en mantelzorg.  

Inhoud

  • Compaan maakt het mogelijk om op een gemakkelijke en veilige manier zorg op afstand te leveren. 
  • Cliënten krijgen een eigen tablet die gemakkelijk in gebruik is en aan te passen is op de kennis en kunde van de cliënt.  
  • Via het Compaan Portaal kunnen familieleden gemakkelijk contact onderhouden met de cliënt.  
  • De software van Compaan maakt het mogelijk om te beeldbellen met cliënten, video’s en foto’s te versturen en berichten te sturen naar de cliënt.  
  • Daarnaast kunnen mensen spelletjes spelen. 

Kosten

 

De Compaan is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen, te weten de Klassieke Compaan en de Compaan Connect. Zowel de Klassieke Compaan als de Compaan Connect kosten eenmalige €299,-. Daarnaast betaalt u een maandelijks €12,95 per maand wat maandelijks opzegbaar is.  

 

Meer informatie is beschikbaar op https://www.uwcompaan.nl/over-onze-tablets/bestellen/  

Koppeling met elektronische patiënten dossiers (EPD's)

Nee

Vereisten besturingssystemen

n.v.t.

Taal

Compaan is beschikbaar in het Nederlands.  

Onderzoeksresultaten

Er is geen literatuur beschikbaar over de PGO Compaan, en ook niet over PGO’s in zijn algemeenheid.

Meer informatie

Laatst gewijzigd op:

Reviews

Voor deze technologie zijn nog geen reviews beschikbaar.

Uitgelichte technologieën

Beweegwereld

Beweegwereld
Beweegwereld is een portaal voor alle online communicatie tussen therapeut en cliënt (kind). Veilig, vrolijk en vertrouwd.

Beweegzorgonline.nl 

Beweegzorgonline.nl 
Beweegzorgonline is een platform dat je helpt zelfstandig je klachten op te lossen. Op de website staan specifieke oefeningen en informatie per klacht.

Fysiozelfcheck

Fysiozelfcheck
De fysiozelfcheck is een app waarin de patiënt erachter kan komen of hij/zij zelfstandig oefeningen kan doen of het beter contact op kan nemen met de fysiotherapeut.

Bekijk het overzicht van de technologieën

Beweegtech.nl helpt jou als fysiotherapeut of oefentherapeut om voor jouw patiënt te inventariseren of er beweegzorgtechnologie is die jouw behandeling kan ondersteunen. Je kunt zoeken op een specifiek doel, doelgroep of type technologie en ziet vervolgens welke mogelijkheden er zijn. Op basis van de eigenschappen van de technologie bepaal jij of de technologie aansluit bij jouw patiënt: de juiste technologie bij de juiste patiënt!

BeweegTech is mede mogelijk gemaakt door