Wysa

Wysa is een app voor volwassenen die behoefte hebben aan ontspanning. Er wordt gebruikt gemaakt van cognitieve gedragstherapie middels een chatbot.

Continue reading

Migraine Buddy

Migraine Buddy is een geavanceerd migraine en hoofdpijn trackingdagboek-app ontworpen door neurologen en datawetenschappers. Het is meer dan slechts een migrainedagboek, Migraine Buddy helpt gebruikers met het identificeren en vastleggen van migrainetriggers, symptomen, medicatie, frequentie en duur; pijnintensiteit en -locatie, medicatie en andere lifestyle-factoren zodat ze hun aandoening beter kunnen beheren.

Continue reading

Koji’s quest

Koji’s Quest is een virtual reality serious game waarmee cognitieve functies kunnen worden getraind. De trainingen richten zich op aandacht, geheugen, executief functioneren, visiospatieel redeneren en rekenen.

Koji’s Quest kan worden ingezet als: cognitieve training, cognitieve revalidatie, stimulerende dagbesteding activiteit

Continue reading

Emma Activity Coach

De Emma Activity Coach ondersteunt patiënten bij het halen van de met hun behandelaar afgesproken doelen middels speciale software op de Fitbit Versa smartwatch.

Continue reading

Kubios HRV premium

De Kubios HRV Premium heeft als doel om de hartslagvariabiliteit te meten en te monitoren.

De Kubios HRV Premium heeft als doel om mensen te motiveren om een gezondere leefstijl na te leven aan de hand de hartslagvariabiliteit.

Continue reading

HearthMath – emWave Pro Multi-User

De emWave Pro Multi-User van HearthMath heeft als doel om de hartslagvariabiliteit te meten en te monitoren.

De emWave Pro Multi-User heeft als doel om mensen te motiveren om een gezondere leefstijl na te leven aan de hand de hartslagvariabiliteit.

Continue reading

Pinktrainer

Pinktrainer heeft als doel om mensen met borst-, long-, darm- of prostaatkanker voor, tijdens en na de medische behandeling te ondersteunen op het vlak van voeding en trainen

Pinktrainer heeft als doel om mensen met borst-, long-, darm- of prostaatkanker te voorzien van juiste informatie over voeding

Pinktrainer heeft als doel om mensen met borst-, long-, darm- of prostaatkanker helpen met het doen van oefeningen

Pinktrainer heeft als doel om mensen met borst-, long-, darm- of prostaatkanker na hun behandeling te blijven ondersteunen bij het volgen van een gezonde leefstijl.

Continue reading

Atris Trainingskit

De Atris Trainingskit heeft als doel om het beweegpatroon, de hartfrequentie en de saturatie van de patiënt op afstand te kunnen monitoren en inzichtelijk te maken voor zowel patiënt als de therapeut.

De Atris Trainingskit heeft als doel om de patiënt inzicht te geven in zijn of haar fysiologische waarden vóór, tijdens en na het doen van oefeningen.

Continue reading

ZoraBots- Nao(Zora)

Nao van Zorabots – in Nederland beter bekend als Zora – heeft als doel om te ondersteunen bij revalidatie, animatie en andere therapeutische doeleinden.

Zora is hoofdzakelijk ontwikkeld voor kinderen en ouderen

Zora heeft als doel om te ondersteunen bij het helpen ontspannen van mensen tijdens hun (medische) behandeling door ze af te leiden

Zora heeft als doel om te ondersteunen bij het informeren van mensen over hun ziekte of aandoening

Zora heeft als doel om te helpen bij het stimuleren van een gezonde leefstijl door fysieke activiteit te stimuleren bij mensen door het doen van oefeningen

Continue reading

Physitrack

Verhogen therapietrouw aan oefeningen.

Zorg aanbieden onafhankelijk van tijd.

Patiëntvoorlichting geven.

Behandelen op afstand door middel van videoconsulten.

Continue reading