Home -> Wearables -> Hipper

Let's Go Fysio!

https://www.letsgofysio.nl/ 

Let’s Go Fysio! is een website met informatie, adviezen en online herstelprogramma’s voor mensen met verschillende vormen van lage rugpijn.

Doelen

  • Informeren
  • Coachen op afstand

Doelgroep

De website is bedoeld voor mensen met lage rugpijn die meer informatie en adviezen willen over hun klachten en gezondheid.

Let’s Go Fysio! heeft als doel om in de toekomst informatie over meer lichaamsregio’s toe te voegen.  

Inhoud

De website biedt verschillende mogelijkheden:

– Online artikelen en herstelprogramma’s: educatie over rugpijn om mensen met rugpijn te voorzien van de kennis die nodig is om hun klachten te begrijpen en aan te pakken.

 

– Patiënten journey tijdslijn: een visualisatie van het hersteltraject, waardoor mensen met rugpijn hun voortgang kunnen zien en beheren.

 

– Triage systeem: Een beoordelingssysteem voor zorgcomplexiteit, ondersteunend bij het ontwikkelen van op maat gemaakte zorg (stepped care) – van zelfmanagement tot persoonlijke consultaties.

– Samen beslissen en keuzehulpen: tools die mensen met rugpijn empoweren om geïnformeerde beslissingen te maken over hun behandeling.

 

– Community building: een sociaal vangnet waar mensen met lage rugpijn ervaringen kunnen delen en steun kunnen vinden bij lotgenoten. 

Kosten

Informatieve artikelen op de website zijn gratis beschikbaar.

 

Er zijn momenteel vier online herstelprogramma’s beschikbaar. De prijs hiervan is €39,-

Koppeling met elektronische patiënten dossiers (EPD's)

Niet van toepassing

Vereisten besturingssystemen

Niet van toepassing

Taal

De website is beschikbaar in het Nederlands.

Onderzoeksresultaten

De informatie die je op Let’s Go Fysio leest, is gebaseerd op recente wetenschappelijke literatuur.

 

Er zijn verder geen onderzoeken bekend naar Let’s Go Fysio!. 

Meer informatie

https://www.letsgofysio.nl/ 

Laatst gewijzigd op:

Reviews

Voor deze technologie zijn nog geen reviews beschikbaar.

Uitgelichte technologieën

Let's Go Fysio!

mobiele_applicatie
Let’s Go Fysio! is een website met informatie, adviezen en online herstelprogramma’s voor mensen met verschillende vormen van lage rugpijn.

Hipper

Middel 4platform
Hipper (wearable i.c.m. platform) heeft als doel om zowel patiënten als fysio- en oefentherapeuten inzicht te geven in het beweeggedrag van de patiënt, om zo de patiënt te coachen in het behalen van therapiedoelen rondom beweegactiviteiten.

Muscles & Kinesiology, Visible Body 

mobiele_applicatie
Muscles & Kinesology is onderdeel van de Visible body waarmee je de anatomie en kinesiologie van het lichaam kan bestuderen.

Bekijk het overzicht van de technologieën

Beweegtech.nl helpt jou als fysiotherapeut of oefentherapeut om voor jouw patiënt te inventariseren of er beweegzorgtechnologie is die jouw behandeling kan ondersteunen. Je kunt zoeken op een specifiek doel, doelgroep of type technologie en ziet vervolgens welke mogelijkheden er zijn. Op basis van de eigenschappen van de technologie bepaal jij of de technologie aansluit bij jouw patiënt: de juiste technologie bij de juiste patiënt!

BeweegTech is mede mogelijk gemaakt door