Home -> Mobiele applicaties -> Fysiozelfcheck

Fysiozelfcheck

bron: https://fysiozelfcheck.nl/

bron:  https://vimeo.com/677617510/453cdacc13 

De fysiozelfcheck is een app waarin de patiënt erachter kan komen of hij/zij zelfstandig oefeningen kan doen of het beter contact op kan nemen met de fysiotherapeut.

Doelen

  • Informeren
  • Oefenen

Doelgroep

De app is beschikbaar voor klacnten van enkele zorgverzekeraars. De klant kan de app downloaden en vervolgens de volgende stappen doorlopen: 

  • Klachtengebied selecteren 
  • Vragenlijst over klachtenbeeld 
  • Vervolgens komen er instructievideo’s, vlogs en tips van fysiotherapeuten 
  • Indien er vragen zijn is het mogelijk om contact op te nemen. 
  • De app kan ook gebruikt worden als hulpmiddel in de praktijk van de fysiotherapeut. De behandelingen kunnen hierdoor gerichter op de klachten beginnen en de app met oefneingen kan aanvullend zijn op de behandeling. 

Inhoud

Deze app is bedoeld voor klachten aan de bovenste en onderste extremiteit, rug en nekklachten en post covid. Daarnaast zijn er ook nog enkele andere oefenprogrammas. 

Kosten

De app is alleen beschikbaar (en gratis) voor patiënten van een aantal zorgverzekeraars zoals Menzis, Anderzorg en Hema.  

Koppeling met elektronische patiënten dossiers (EPD's)

nee

Vereisten besturingssystemen

Taal

De app is beschikbaar in het Nederlands.

Onderzoeksresultaten

geen

Meer informatie

Laatst gewijzigd op:

Reviews

Voor deze technologie zijn nog geen reviews beschikbaar.

Uitgelichte technologieën

Beweegwereld

Beweegwereld
Beweegwereld is een portaal voor alle online communicatie tussen therapeut en cliënt (kind). Veilig, vrolijk en vertrouwd.

Beweegzorgonline.nl 

Beweegzorgonline.nl 
Beweegzorgonline is een platform dat je helpt zelfstandig je klachten op te lossen. Op de website staan specifieke oefeningen en informatie per klacht.

Fysiozelfcheck

Fysiozelfcheck
De fysiozelfcheck is een app waarin de patiënt erachter kan komen of hij/zij zelfstandig oefeningen kan doen of het beter contact op kan nemen met de fysiotherapeut.

Bekijk het overzicht van de technologieën

Beweegtech.nl helpt jou als fysiotherapeut of oefentherapeut om voor jouw patiënt te inventariseren of er beweegzorgtechnologie is die jouw behandeling kan ondersteunen. Je kunt zoeken op een specifiek doel, doelgroep of type technologie en ziet vervolgens welke mogelijkheden er zijn. Op basis van de eigenschappen van de technologie bepaal jij of de technologie aansluit bij jouw patiënt: de juiste technologie bij de juiste patiënt!

BeweegTech is mede mogelijk gemaakt door