Home -> Fitness games -> Monitored Rehad Systems

Monitored Rehab Systems

bron: http://www.cdmsport.com/products/mrs.html

bron: https://youtu.be/3aiwZwP55xs

De bedoeling van deze technologie is om het trainen uitdagender te maken en om de patiënt/sporter feedback te geven tijdens de training

Doelen

  • Oefenen
  • Meten

Doelgroep

Deze technologie is bedoeld voor patiënten sporters die trainen met fitnessapparatuur en/of voor het testen van deze doelgroep. 

Inhoud

Monitored Rehab system een technologie die aan fitnessapparatuur is verbonden voor revalidatie, testen en krachtraining. De gebruiker krijgt real-time feedfack over de uitvoering door de sensoren en het verbonden computerprogramma

Kosten

De kosten zijn opvraagbaar bij de dealer.

 

Koppeling met elektronische patiënten dossiers (EPD's)

Er is een koppeling met de volgende fysiotherapeutische EPD’s:

  • Fysioroadmap
  • Intramed
  • FysioLogic 
  • ZorgMail 

.

Vereisten besturingssystemen

n.v.t.

Taal

Nederlands en Engels

Onderzoeksresultaten

Meer informatie

Laatst gewijzigd op:

Reviews

Voor deze technologie zijn nog geen reviews beschikbaar.

Uitgelichte technologieën

Beweegwereld

Beweegwereld
Beweegwereld is een portaal voor alle online communicatie tussen therapeut en cliënt (kind). Veilig, vrolijk en vertrouwd.

Beweegzorgonline.nl 

Beweegzorgonline.nl 
Beweegzorgonline is een platform dat je helpt zelfstandig je klachten op te lossen. Op de website staan specifieke oefeningen en informatie per klacht.

Fysiozelfcheck

Fysiozelfcheck
De fysiozelfcheck is een app waarin de patiënt erachter kan komen of hij/zij zelfstandig oefeningen kan doen of het beter contact op kan nemen met de fysiotherapeut.

Bekijk het overzicht van de technologieën

Beweegtech.nl helpt jou als fysiotherapeut of oefentherapeut om voor jouw patiënt te inventariseren of er beweegzorgtechnologie is die jouw behandeling kan ondersteunen. Je kunt zoeken op een specifiek doel, doelgroep of type technologie en ziet vervolgens welke mogelijkheden er zijn. Op basis van de eigenschappen van de technologie bepaal jij of de technologie aansluit bij jouw patiënt: de juiste technologie bij de juiste patiënt!

BeweegTech is mede mogelijk gemaakt door