Home -> Serious games -> Beleef TV

Beleef TV

Bron: https://debeleeftv.com

Bron: https://youtu.be/QiVn8LG6Vzs

De BeleefTV Senior is erop gericht om ouderen (met dementie) te activeren en meer te laten bewegen

Doelen

  • Bewegen

Doelgroep

De BeweegTV is bedoeld voor gebruik bij oudere mensen (met dementie) en mensen met een ernstige meervoudige beperking. De BeweegTV richt zich met name op gebruik in verpleeghuizen of bij de dagbesteding.  

Inhoud

  • De Beleef TV is een groot beeldscherm (43 inch) wat werkt als touchscreen. Het beeldscherm is verticaal in te zetten als televisiescherm of horizontaal als tafel om aan te zitten. 
  • Een uitgebreid aanbod aan spellen en activiteiten van onder anderen muziek luisteren tot spreekwoordspellen, oude (sport) journaaluitzendingen en puzzels, maakt het mogelijk om mensen op een veelzijdige manier uit te dagen en te stimuleren.  
  • De BeleefTV Premium wordt op maat gemaakt en is rolstoelvriendelijk.

Kosten

Apparatuur 

De BeweegTV is beschikbaar in een Budget en Premium uitvoering. Het Budgetmodel is beschikbaar vanaf €4.999,- en het Premiummodel vanaf €5.999,-. 

 

Software 

Naast de aanschafkosten betaald u kosten voor de gebruik van de software. U kunt een abonnement nemen van €119,- per maand (€99,- als introductie aanbod). Daarnaast zijn losse software pakketten te bestellen tegen een vast bedrag, vanaf €500,-.  

 

Service en garantie  

De verplichte servicekosten bedragen €19,95 per maand.  

 

Download de volledige prijslijst of vraag een offerte aan op https://debeleeftv.com/nl/prijslijst/.

Koppeling met elektronische patiënten dossiers (EPD's)

Nee

Vereisten besturingssystemen

N.v.t.

Taal

De BeweegTV is beschikbaar in het Nederlands.  

Onderzoeksresultaten

Er is geen onderzoek gedaan naar de Beleef TV 

Meer informatie

Laatst gewijzigd op:

Reviews

Voor deze technologie zijn nog geen reviews beschikbaar.

Uitgelichte technologieën

Beweegwereld

Beweegwereld
Beweegwereld is een portaal voor alle online communicatie tussen therapeut en cliënt (kind). Veilig, vrolijk en vertrouwd.

Beweegzorgonline.nl 

Beweegzorgonline.nl 
Beweegzorgonline is een platform dat je helpt zelfstandig je klachten op te lossen. Op de website staan specifieke oefeningen en informatie per klacht.

Fysiozelfcheck

Fysiozelfcheck
De fysiozelfcheck is een app waarin de patiënt erachter kan komen of hij/zij zelfstandig oefeningen kan doen of het beter contact op kan nemen met de fysiotherapeut.

Bekijk het overzicht van de technologieën

Beweegtech.nl helpt jou als fysiotherapeut of oefentherapeut om voor jouw patiënt te inventariseren of er beweegzorgtechnologie is die jouw behandeling kan ondersteunen. Je kunt zoeken op een specifiek doel, doelgroep of type technologie en ziet vervolgens welke mogelijkheden er zijn. Op basis van de eigenschappen van de technologie bepaal jij of de technologie aansluit bij jouw patiënt: de juiste technologie bij de juiste patiënt!

BeweegTech is mede mogelijk gemaakt door