Home -> Mobiele applicaties/Website -> Beroerte oefen app

Beroerte oefen app

bron: www.krcutrecht.nl

bron: https://youtu.be/q8iQpmPu3uE

De Oefen app beroerte wil mensen stimuleren om na een beroerte of CVA te oefenen.

Doelen

  • Meten 

Doelgroep

De beroerte oefen app is bedoeld voor patiënten die een CVA doorgemaakt hebben en fysieke oefeningen willen doen. 

Inhoud

De app is gebaseerd op oefeningen uit de Oefengids beroerte. De gebruiker kan een oefenprogramma op maat selecteren dat toegesneden is op de ernst van de aandoening en de lichaamsdelen die zijn aangedaan. De oefeningen worden in filmpjes getoond en in steeds afwisselende volgorde aangeboden. Ook wordt de gebruiker gestimuleerd om te blijven oefenen doordat hij zich een doel kan stellen. 

Kosten

€ 6,99 

Koppeling met elektronische patiënten dossiers (EPD's)

Nee

Vereisten besturingssystemen

De Oefen app beroerte is verkrijgbaar in de App Store en de Google Play Store voor € 6,99 (alleen geschikt voor tablets). 

Taal

Nederlands

Onderzoeksresultaten

Meer informatie

Laatst gewijzigd op:

Reviews

Voor deze technologie zijn nog geen reviews beschikbaar.

Uitgelichte technologieën

Let's Go Fysio!

mobiele_applicatie
Let’s Go Fysio! is een website met informatie, adviezen en online herstelprogramma’s voor mensen met verschillende vormen van lage rugpijn.

Hipper

Middel 4platform
Hipper (wearable i.c.m. platform) heeft als doel om zowel patiënten als fysio- en oefentherapeuten inzicht te geven in het beweeggedrag van de patiënt, om zo de patiënt te coachen in het behalen van therapiedoelen rondom beweegactiviteiten.

Muscles & Kinesiology, Visible Body 

mobiele_applicatie
Muscles & Kinesology is onderdeel van de Visible body waarmee je de anatomie en kinesiologie van het lichaam kan bestuderen.

Bekijk het overzicht van de technologieën

Beweegtech.nl helpt jou als fysiotherapeut of oefentherapeut om voor jouw patiënt te inventariseren of er beweegzorgtechnologie is die jouw behandeling kan ondersteunen. Je kunt zoeken op een specifiek doel, doelgroep of type technologie en ziet vervolgens welke mogelijkheden er zijn. Op basis van de eigenschappen van de technologie bepaal jij of de technologie aansluit bij jouw patiënt: de juiste technologie bij de juiste patiënt!

BeweegTech is mede mogelijk gemaakt door