Home -> Mobiele applicaties -> Gyroscope

Gyroscope

Bron: https://gyroscopemedia.s3.amazonaws.com/content/promo/score_promo.mp4

Gyroscope is een app die dient als een persoonlijke health coach waarin de gebruiker inzicht krijgt in eigen gezondheidsgegevens.

Doelen

  • Meten 
  • Bewegen 
  • Gezonde leefstijl  

Doelgroep

De app is bedoeld voor mensen die meer inzicht willen krijgen in hun gezondheid.

Inhoud

De app verzamelt gegevens over onder andere slaap, voeding en beweging. Deze kan je zelf invoeren of koppelen aan een smartwatch, zoals Fitbit, Garmin of Apple watch. 

Er zijn 3 verschillende versies.  

De Gyroscope Pro verzamelt alleen data, de Gyroscope AI  geeft daarnaast ook een gezondheidscore en geeft advies, en de  Gyroscope X geeft hier bovenop  een persoonlijk advies door een echte coach. 

Kosten

Pro: gratis 

AI: $1 per dag 

X: $ 5 per dag 

 

 

Koppeling met elektronische patiënten dossiers (EPD's)

Nee

Vereisten besturingssystemen

Taal

Engels

Onderzoeksresultaten

Geen resultaten gevonden.

Meer informatie

Laatst gewijzigd op:

Reviews

Voor deze technologie zijn nog geen reviews beschikbaar.

Uitgelichte technologieën

Beweegwereld

Beweegwereld
Beweegwereld is een portaal voor alle online communicatie tussen therapeut en cliënt (kind). Veilig, vrolijk en vertrouwd.

Beweegzorgonline.nl 

Beweegzorgonline.nl 
Beweegzorgonline is een platform dat je helpt zelfstandig je klachten op te lossen. Op de website staan specifieke oefeningen en informatie per klacht.

Fysiozelfcheck

Fysiozelfcheck
De fysiozelfcheck is een app waarin de patiënt erachter kan komen of hij/zij zelfstandig oefeningen kan doen of het beter contact op kan nemen met de fysiotherapeut.

Bekijk het overzicht van de technologieën

Beweegtech.nl helpt jou als fysiotherapeut of oefentherapeut om voor jouw patiënt te inventariseren of er beweegzorgtechnologie is die jouw behandeling kan ondersteunen. Je kunt zoeken op een specifiek doel, doelgroep of type technologie en ziet vervolgens welke mogelijkheden er zijn. Op basis van de eigenschappen van de technologie bepaal jij of de technologie aansluit bij jouw patiënt: de juiste technologie bij de juiste patiënt!

BeweegTech is mede mogelijk gemaakt door