Emma Activity Coach

De Emma Activity Coach ondersteunt patiënten bij het halen van de met hun behandelaar afgesproken doelen middels speciale software op de Fitbit Versa smartwatch.

Continue reading

Healthy Chronos

Healthy Chronos is een platform waar allerlei verschillende wearables gekoppeld kunnen worden, zodat fysiotherapeuten inzicht krijgen in bijvoorbeeld het activiteitenniveau van een patiënt..

Continue reading

Atris Trainingskit

De Atris Trainingskit heeft als doel om het beweegpatroon, de hartfrequentie en de saturatie van de patiënt op afstand te kunnen monitoren en inzichtelijk te maken voor zowel patiënt als de therapeut.

De Atris Trainingskit heeft als doel om de patiënt inzicht te geven in zijn of haar fysiologische waarden vóór, tijdens en na het doen van oefeningen.

Continue reading

Activ8

De Activ8 heeft als doel om het fysiek bewegen van iemand in kaart te brengen, door het meten van de tijd die iemand zit, staat, loopt, fietst en rent, en het energieverbruik gedurende de activiteit.

De Activ8 heeft als doel om patiënten en coaches inzicht te geven in het beweegpatroon van de patiënt en ondersteunt daarbij het behalen van een gezonde leefstijl.

Continue reading

Gyroscope

Gyroscope is een app die dient als een persoonlijke health coach waarin de gebruiker inzicht krijgt in eigen gezondheidsgegevens.

Continue reading